Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çevirmeli telefon görmek

Rüyada çevirmeli telefon görmek

Rüyada çevirmeli telefon görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çevirmeli telefon gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Rüyada çevirmeli telefon görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada polis çevirmesi görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu çevirme görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, elin bollaşacağına inanılır.

Rüyada kuzu çevirme yemek büyük bir yenilgi alacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada siyah telefon bulmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sevinileceğine inanılır.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek malını ve parasını kaybedeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, düzeninin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments