Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislere yemek vermek

Rüyada polislere yemek vermek

Rüyada polislere yemek vermek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polislere yemek vermek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Rüyada polise yemek vermek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya yorulmaktadır.

Rüyada trafik polisinden ceza yemek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polislere yemek vermek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada polisten ceza yemek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada polisten tokat yemek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada birini polis kıyafetiyle görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada trafik polisi olduğunu görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın polis görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments