Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler arasında görmek

Rüyada yeşillikler arasında görmek

Rüyada yeşillikler arasında görmek işlerin sürekli artacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikler arasında gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, talihin yüzlerine güleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler arasında koşmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası yeşillik görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, bilincin artacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşillikler arasında görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments