Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plazma tv almak

Rüyada plazma tv almak

Rüyada plazma tv almak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada plazma tv almak gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Rüyada plazma televizyon görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada plazma tv almak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments