Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada platform topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada platformlu ayakkabı görmek aksine daha da zorlaştıracağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada platform ayakkabı giymek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada platform ayakkabı görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada platform görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada dolgu topuk ayakkabı görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments