Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platform görmek

Rüyada platform görmek

Rüyada platform görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, attığı adımların boşa gideceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalettir.

Rüyada platform gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada platform görmek mali gücünü yitireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada platform ayakkabı giymek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, çaresiz hallere düşeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada platform ayakkabı görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada platformlu ayakkabı görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments