Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platformlu ayakkabı görmek

Rüyada platformlu ayakkabı görmek

Rüyada platformlu ayakkabı görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mutluluğunun daim olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada platformlu ayakkabı gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Rüyada platformlu ayakkabı görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada platform ayakkabı görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, böylece kendine güveneceğine, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada platform ayakkabı giymek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada platform görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabılarının ıslandığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mali olarak küçüleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen kadın görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada camide ayakkabı aramak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments