Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada platform ayakkabı giymek

Rüyada platform ayakkabı giymek

Rüyada platform ayakkabı giymek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, birikiminin artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada platform ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada platform ayakkabı giymek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada platformlu ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada platform ayakkabı görmek doğruluğu bulacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada platform görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin ayakkabı giydiğini görmek zararını tamamen kapatacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıları değişik giymek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments