Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plastik boru görmek

Rüyada plastik boru görmek

Rüyada plastik boru görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, aradığı kişiyi bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada plastik boru gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada plastik boru görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, patlama noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada boru anahtarı görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Rüyada tesisat borusu görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada soba ve borusunu görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada soba borusu silkmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, işiyle nam salacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada soba borusu almak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada patlamış su borusu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlak su borusu görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments