Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çuvalla mercimek görmek

Rüyada çuvalla mercimek görmek

Rüyada çuvalla mercimek görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada çuvalla mercimek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada çuvalla mercimek görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ekili mercimek görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası vermek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohut ve mercimek görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmız mercimek görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada mercimek yığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sözler sarf edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments