Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kestane görmek

Rüyada pişmiş kestane görmek

Rüyada pişmiş kestane görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına inanılır.

Rüyada pişmiş kestane gördüyseniz:

  • Olan biteni veya mevcut durumu kabul etmek negatif olayları pozitife çevirmenin veya avantaj sağlanabilecek yerleri bulmanın ilk adımı olabilir.

Rüyada pişmemiş kestane görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş kestane görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ kestane görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış kestane yemek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavrulmuş kestane yemek alın terinin karşılığını alacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kestane görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada deniz kestanesi görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, anne baba duasının alınacağına delalet eder.

Rüyada büyük kestane görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments