Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ kestane görmek

Rüyada çiğ kestane görmek

Rüyada çiğ kestane görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kestane gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Rüyada çiğ kestane görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ kestane yemek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan kestane çıkarmak evlat sahibi olunacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ve kestane görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet eder.

Rüyada kabuklu kestane görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kestane rengine boyatmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çuval içinde kestane görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kestanesi toplamak ona kol kanat gereceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments