Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş kestane görmek

Rüyada pişmemiş kestane görmek

Rüyada pişmemiş kestane görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmemiş kestane gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada pişmemiş kestane görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş kestane görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kestane görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ve kestane toplamak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çuvalla kestane görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kestane ağacı görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada at kestanesi görmek geçim derdinin biteceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan kestane almak huzurunun kaçacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments