Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavrulmuş kestane yemek

Rüyada kavrulmuş kestane yemek

Rüyada kavrulmuş kestane yemek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşamının tazeleneceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavrulmuş kestane yemek gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada kavrulmuş kestane yemek üzüntülü bir haber alınacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmus kestane görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada çiğ kestane yemek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu kestane yemek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kestanesi yemek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kestane yemek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada haşlanmış kestane yemek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kestanesi yemek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments