Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kestanesi görmek

Rüyada deniz kestanesi görmek

Rüyada deniz kestanesi görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kestanesi gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Rüyada deniz kestanesi yemek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi olarak zarar edileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine alamet eder.

Rüyada deniz kestanesi görmek insanların hayranlığını kazanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada denizde kestane görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Rüyada bir çuval kestane görmek az da olsa feraha çıkılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işarettir.

Rüyada yerden kestane toplamak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalettir.

Rüyada çiğ kestane görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok kestane görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan kestane toplamak sorunların kalmayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments