Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kanat görmek

Rüyada pişmiş kanat görmek

Rüyada pişmiş kanat görmek büyük başarılara kazanılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kanat gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek büyük bir makama geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kanat görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenenin kanadığını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada güvercin kanadı görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek eline haram para geçeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments