Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş nohut görmek

Rüyada pişmemiş nohut görmek

Rüyada pişmemiş nohut görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatının karışacağına, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş nohut gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş nohut görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada pişmemiş nohut görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nohut yemeği görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada nohut kusmak ticaretinin ilerleyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nohut vermek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli nohut yemeği görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, işlerinin baltalanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments