Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş nohut görmek

Rüyada pişmiş nohut görmek

Rüyada pişmiş nohut görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, makam ve rütbe edineceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş nohut gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Rüyada pişmiş etli nohut görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş nohut görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş nohut görmek kırgınlıkların sona ereceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada pilav nohut görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, darp edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pilav üstü nohut yemek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada nohutlu ekmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nohutlu yemek görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada ekili nohut görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments