Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut vermek

Rüyada nohut vermek

Rüyada nohut vermek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nohut vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada nohut ıslatmak hasta olanın da iyileşeceğine, moralinin düzeleceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada nohut tarlası görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pilav üstü nohut görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Rüyada nohutlu yemek görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada nohut fidesi görmek evlenme yolunda adım atacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Rüyada pilavlı nohut yemek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu nohut görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, onu cesaretlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nohutlu yemek yemek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments