Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinlerle uğraşmak

Rüyada cinlerle uğraşmak

Rüyada cinlerle uğraşmak sorunlarının son bulacağına, sermaye kaybedeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cinlerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Rüyada cinlerle uğraşmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulur.

Rüyada cinle uğraşmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli cinlerle uğraşmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada telefonla uğraşmak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada arabayla uğraşmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Rüyada kağıtlarla uğraşmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulur.

Rüyada toprakla uğraşmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada suyla uğraşmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments