Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümle uğraşmak

Rüyada ölümle uğraşmak

Rüyada ölümle uğraşmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada ölümle uğraşmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölümle uğraşmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada etle uğraşmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerle uğraşmak huzur içinde yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cesetle uğraşmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sayılarla uğraşmak maddi açıdan nefes alınacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada silahla uğraşmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, gerginliğin biteceğine yorulur.

Rüyada sürekli cinlerle uğraşmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla uğraşmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, duaların kabul göreceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments