Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pislikleri temizlemek

Rüyada pislikleri temizlemek

Rüyada pislikleri temizlemek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada pislikleri temizlemek gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Rüyada bebek pisliği temizlemek gayrimenkul sahibi olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliğini temizlemek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  yorulmaktadır.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada fare pisliği temizlemek mallarının da hayırlı olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada burnundaki pisliği temizlemek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada inşaat pisliği temizlemek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments