Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi pisliğiyle oynamak

Rüyada kendi pisliğiyle oynamak

Rüyada kendi pisliğiyle oynamak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi pisliğiyle oynamak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada pislikle oynamak manevi anlamda çok yol katedileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada kendi pisliğiyle oynamak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde köpek pisliği görmek kötü günlerin geride kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, onlara hocalık edeceğine, üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest pisliği görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kazancın çoğalacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv pisliği görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada pisliğe bulaşmak rahatının da yerine geleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments