Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan pisliğinde yürümek

Rüyada hayvan pisliğinde yürümek

Rüyada hayvan pisliğinde yürümek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada hayvan pisliğinde yürümek gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Rüyada hayvan pisliğinde yürümek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan pisliğine batmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada hayvan pisliği temizlemek çok büyük kazanç sağlanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliği toplamak canla başla çalışacağına, kolay yollardan kazanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde hayvan pisliği görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada hayvan pisliğini yediğini görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Rüyada insan ve hayvan pisliği görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ahırda hayvan pisliği görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments