Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pislikle görmek

Rüyada pislikle görmek

Rüyada pislikle görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Rüyada pislikle gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada insan kendi pisliğini görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, getirisinden daha fazla olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada karga pisliği görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada adam pisliği görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi pisliğini yaparken görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pisliğini yapmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde köpek pisliği görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada ölünün pisliğini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments