Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi pisliğini yaparken görmek

Rüyada kendi pisliğini yaparken görmek

Rüyada kendi pisliğini yaparken görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi pisliğini yaparken gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada hayvan pisliğini temizlemek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada sinek pisliği görmek hasadının tarlasında kalacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde insan pisliği görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın pisliğini görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada fare pisliğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada köpek pisliğini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mal pisliği görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments