Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kendi pisliğini görmek

Rüyada insan kendi pisliğini görmek

Rüyada insan kendi pisliğini görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kendi pisliğini gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Rüyada insan kendi pisliğini görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan pisliği toplamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada insan pisliğini yemek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada insan pisliği temizlemek hasta ise iyileşeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada insan pisliğini süpürmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan pisliği yediğini görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada insan pisliğe basmak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada insan pisliği ellemek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments