Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga pisliği görmek

Rüyada karga pisliği görmek

Rüyada karga pisliği görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada karga pisliği gördüyseniz:

  • Aya özgüven patlamasıyla başlıyorsunuz.

Rüyada karga pisliği görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada karga eti yemek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada sarı karga görmek zorlukların yaşanacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Rüyada kargaya taş atmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret eder.

Rüyada kargayı evden kovmak yakında işlerinin aksayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, geçim derdi yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada karganın ısırdığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kargayla kavga etmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, mal edineceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga sesi görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments