Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek

Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek

Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, mevki kaybına uğrayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet ve insan pisliği gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek yanlış seçimler yapacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette insan pisliği görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, variyet sahibi olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliği görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada tuvalet pisliğini temizlemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Rüyada tuvaletteki pisliği temizlemek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, boş yere korku duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tuvalet pisliği yıkamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada tuvalet pisliği temizlemek masa başı bir işe girileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette kendi pisliğini görmek daha zengin hale geleceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments