Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest pisliği görmek

Rüyada büyük abdest pisliği görmek

Rüyada büyük abdest pisliği görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sorunlarını unutacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdest pisliği gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada büyük abdest pisliği görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük pisliğini görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini yapamamak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının büyük abdest yaptığını görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada arabaya büyük abdest yapmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada büyük abdest yapan birini görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdestini yediğini görmek üzüntülerin günden güne artacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments