Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi pisliğini yapmak

Rüyada kendi pisliğini yapmak

Rüyada kendi pisliğini yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, akıllı adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi pisliğini yapmak gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Rüyada insan pisliği yapmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kendi pisliğini yapmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada pisliğini yapmak rahat bir hayata sahip olunacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek pisliği görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Rüyada at pisliği görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada ayak pisliği görmek gülmeye hasret kalacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi pisliğini yemek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek pisliğine düşmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, özel hayatının renkleneceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments