Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal pisliği görmek

Rüyada mal pisliği görmek

Rüyada mal pisliği görmek sözler sarf edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada mal pisliği gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Rüyada mal pisliği görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin malını çalmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çalınan malı geri almak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, duraklama yaşanacağına işarettir.

Rüyada mal eti görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir mal satmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada mal çalmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Rüyada mal satın almak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada malın çalındığını görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments