Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta taşlar görmek

Rüyada pırlanta taşlar görmek

Rüyada pırlanta taşlar görmek sevdiği insana kavuşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta taşlar gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta taş kaybetmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş pırlanta almak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada pırlantanın taşının düştüğünü görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada pırlanta taşları görmek büyük düşüneceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments