Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta hediye almak

Rüyada pırlanta hediye almak

Rüyada pırlanta hediye almak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada pırlanta hediye almak gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta yüzük hediye almak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta hediye almak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada pırlanta küpe görmek anne babanın üzüntü duyacağına, arkasından iyi konuşulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç pırlanta görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta ve zümrüt görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta yüzük çalmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada pırlanta yemek Allah yolunda ilerleyeceğine, makamının tehlikeye gireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments