Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı pirinç görmek

Rüyada taşlı pirinç görmek

Rüyada taşlı pirinç görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı pirinç gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Rüyada taşlı pirinç görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına inanılır.

Rüyada pirincin içinde taş görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ pirinç görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış pirinç görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sulu pirinç görmek kazancının eksileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette pirinç görmek rızkında ve malından olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments