Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirincin içinde taş görmek

Rüyada pirincin içinde taş görmek

Rüyada pirincin içinde taş görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, başarıya giden yolların açılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada pirincin içinde taş gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Rüyada pirincin içinde taş görmek geçimin kolaylaşacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı pirinç görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada pirinç taşı ayıklamak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pirinçten taş ayıklamak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada pirincin içinde böcek görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirincin içinde karınca görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada pirinç içinde karınca görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada su içinde pirinç görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments