Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde pirinç görmek

Rüyada su içinde pirinç görmek

Rüyada su içinde pirinç görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kapanan kapıların açılacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, üzgün ve karamsar olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içinde pirinç gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Rüyada suyun içinde pirinç görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde pirinç görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine inanılır.

Rüyada pirinç içinde karınca görmek başarılarının devamlı olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pirincin içinde taş görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada pirincin içinde böcek görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirincin içinde karınca görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalettir.

Rüyada pirinç içinde böcek görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada pirinç içinde kurt görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yeni bir çevre edinileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments