Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç içinde karınca görmek

Rüyada pirinç içinde karınca görmek

Rüyada pirinç içinde karınca görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada pirinç içinde karınca gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Rüyada pirincin içinde karınca görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada pirinç içinde karınca görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada pirincin içinde taş görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pirinç içinde kurt görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinç içinde böcek görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret eder.

Rüyada pirincin içinde böcek görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde pirinç görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde pirinç görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments