Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç yutmak

Rüyada saç yutmak

Rüyada saç yutmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ayrıcalık elde edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç yutmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada saç kılı yutmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada saç teli yutmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Rüyada saç yutmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını yutmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Rüyada saç yumağı yutmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kadın saçı yutmak el attığı her işten zararla çıkacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada saat yutmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sorunların kalmayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada balık yutmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments