Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç yoğurmak

Rüyada pirinç yoğurmak

Rüyada pirinç yoğurmak eşlerin boşanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Rüyada pirinç yoğurmak sevdiği insanların olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu hamur yoğurmak kişinin kazancının artacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana yoğurmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok yükseleceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada un yoğurmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli hamur yoğurmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak sahip olduklarının eksileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sıkıntılarının daha da artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments