Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç serpmek

Rüyada pirinç serpmek

Rüyada pirinç serpmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, adının yayılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, hayırlı haberler alacağına, sermaye kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına inanılır.

Rüyada pirinç serpmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Rüyada pirinç serpmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada toz şeker serpmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada mısır serpmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve un serpmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yola tuz serpmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kum serpmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne su serpmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada eve su serpmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments