Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının takıldığını görmek

Rüyada ayağının takıldığını görmek

Rüyada ayağının takıldığını görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, istenmeyen bir yolculuğa, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının takıldığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada ayağının takıldığını görmek bir yandan cenaze olacağına, imkânlarını kaybedeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayağı takılmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, daha rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Rüyada kendine yüzük takıldığını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada para takıldığını görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada söz takıldığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, umutlarının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada saat takıldığını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments