Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para takıldığını görmek

Rüyada para takıldığını görmek

Rüyada para takıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada para takıldığını gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Rüyada para takıldığını görmek duaların boşa gideceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde para takıldığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına tabir olunur.

Rüyada parmağına yüzük takıldığını görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada dikene takılmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada merdivene takılmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada çalıya takılmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazına takılmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tek taş takıldığını görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments