Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine yüzük takıldığını görmek

Rüyada kendine yüzük takıldığını görmek

Rüyada kendine yüzük takıldığını görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, strese gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada kendine yüzük takıldığını gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşına yüzük takıldığını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada kendine yüzük takıldığını görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük takıldığını görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağına yüzük takıldığını görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada birine yüzük takıldığını görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada başkasına yüzük takıldığını görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, manevi olarak hasar alınacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Rüyada tek taş yüzük takıldığını görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments