Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırasa satmak

Rüyada pırasa satmak

Rüyada pırasa satmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pırasa satmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Rüyada pırasa satmak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırasa pişirmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pırasalı börek yemek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada pırasa diktiğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada çürük pırasa görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada pırasa kesmek konforlu ve rahat hale geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırasa dikmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş pırasa yemek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments