Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş pırasa yemek

Rüyada pişmiş pırasa yemek

Rüyada pişmiş pırasa yemek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada pişmiş pırasa yemek gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Rüyada pişmiş pırasa yemek saygı değer bir konuma çıkacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş pırasa görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, doyasıya sefasını süreceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırasalı börek yemek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada pırasa yemeği görmek bilgilerle donanacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa yemek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ pırasa yemek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına inanılır.

Rüyada pırasa yemeği pişirmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pırasa yıkamak bir daha işyerine gelmeyeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments