Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırasa dikmek

Rüyada pırasa dikmek

Rüyada pırasa dikmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada pırasa dikmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada pırasa dikmek mutlu ve huzurlu olunacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pırasa ekmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada pırasa toplamak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet eder.

Rüyada çiğ pırasa yemek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada pırasa diktiğini görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa kesmek zor ve kötü günlerin geleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden pırasa toplamak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada pırasa yıkamak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments