Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük pırasa görmek

Rüyada çürük pırasa görmek

Rüyada çürük pırasa görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, hakkını savunamayacağına rivayet eder.

Rüyada çürük pırasa gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada çürük pırasa görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırasa yıkamak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada pırasa satmak batıl amele, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada pırasa pişirmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırasa ayıklamak hane içine ay doğacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pırasa ekmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş pırasa yemek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet etmektedir.

Rüyada pırasa yemek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işlerinin düşeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments