Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırasa diktiğini görmek

Rüyada pırasa diktiğini görmek

Rüyada pırasa diktiğini görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırasa diktiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Rüyada pırasa diktiğini görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada pırasa toplamak yeni bir ilişki yaşanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada zeytinyağlı pırasa görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada taze pırasa görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pırasalı börek görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalet eder.

Rüyada pırasa dikmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Rüyada pırasa yemek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada pırasa yemeği pişirmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments