Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırasa kesmek

Rüyada pırasa kesmek

Rüyada pırasa kesmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, güzellik ve hayır geleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pırasa kesmek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada pırasa kesmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına delalettir.

Rüyada pırasa toplamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırasa ekmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırasa pişirmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırasa ayıklamak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ pırasa yemek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırasa yemeği görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Rüyada pırasalı börek görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments